We maken er weer een mooi jaar van

we-maken-er-weer-een-mooi-jaar-van-chalet-v6-gestrand-makkum

Wij willen bij deze van de gelegenheid gebruik maken om iedereen een Gelukkig en Gezond 2020 te wensen. Het jaar is net acht dagen oud en wij zitten alweer volop in de voorbereidingen van het verhuurseizoen 2020.

Nog even terugkijkend op het verhuurseizoen van 2019, dan kunnen wij niet anders zijn dan super trots. De gasten die ons hebben weten te vinden en hun vakantie bij ons hebben geboekt, zijn allemaal zeer welkom geweest en zoals je onder de kop “Wat onze gasten zeggen” kunt lezen, zijn ze ook allemaal zeer tevreden. We kunnen het niet vaak genoeg zeggen, maar dat maakt ons zo blij en trots. Dat is met geen pen te beschrijven. Hiervoor willen wij onze gasten dan ook graag bedanken.

Maar dan even vooruitkijken naar het verhuurseizoen van ons chalet Gestrand V6 op Makkum, dan zien wij dat er ook aardig wat gasten van afgelopen jaar hun vakantie ook dit jaar weer bij ons hebben geboekt. Waaruit blijkt dat men inderdaad zeer tevreden is geweest en een volgende vakantie in ons chalet snel geboekt was.

We hopen iedereen en ook de eventuele nieuwe gasten dit jaar weer vol verwachting te kunnen ontvangen. We gaan voor het seizoen aanbreekt nog wat klusjes verrichten, maar hierover, hopen wij jullie binnenkort meer informatie te kunnen geven, met natuurlijk de nodige leuke foto’s.

Ook willen wij dit jaar weer een leuke winactie op gaan zetten en hebben wij ook nog een leuk idee in ons hoofd waar we mee bezig zijn voor de gasten die bij ons komen overnachten. Dit moet alleen nog even verder uitgedacht en verwerkt worden. Ook hierover later meer informatie.

Kortom zoals wij in de titel van dit artikel al aan hebben gegeven “We maken er weer een mooi jaar van”.

Groetjes Koen en Esmeralda

nl_NLNederlands
Chat openen
Hallo hoe kan ik je van dienst zijn?

Met een zonnige groet Esmeralda namens HureninMakkum.nl