Metamorfose buitenkant chalet

chalet-gestrand-v6-huren-makkum-aan-water

Zes dagen en dan moet het ook gebeuren

We hadden om precies te zijn zes hele dagen en nachten beschikbaar in de verhuurkalender van het chalet V6 Gestrand, om het gehele chalet buitenom schoon te maken, te schuren, te plamuren, nogmaals te schuren en te plamuren, te kitten, vetvrij te maken en daarna tweemaal te schilderen. Eerder in het seizoen hadden we wat ruimte ingepland, toen hadden we elf dagen de tijd, maar helaas was het heel slecht weer. Harde wind, die steeds aanhield en de regen kwam met bakken uit de lucht.

chalet-gestrand-v6-huren-makkum-aan-water

Tussendoor een klein testje gedaan

Op een vrije vrijdagmorgen hebben wij eerst maar eens de verf getest. De twee eerdere test stukjes met andere soorten verf waren niet goed bevonden, dus dan maar de derde test. En gelukkig was het in ons geval drie maal is scheepsrecht. Dit was de juiste verf en zeker ook de juiste kleur. Bij het zien van het test stuk konden wij al goed inschatten, hoe mooi het chalet met deze kleur zou gaan worden.

chalet-v6-gestrand-test-stuk-verven

Herinneren jullie je de oude situatie nog?

Om jullie even een momentje terug in de tijd te laten gaan, hierbij een foto van de oude situatie. Vinden jullie ook niet dat het chalet heel anders oogt met de nieuwe kleuren? Veel rustiger en  meer een geheel. Wij zijn er in ieder geval super blij mee.

Leuke klussen in gedachten

We hebben nog wel wat leuke klussen in gedachten, maar die volgen later en ook daarvan gaan wij jullie op de hoogte houden. Dit zijn onder andere het plaatsen van grote plantenbakken, nog een heerlijk bankje achter het tuinhuis en er komen waarschijnlijk nog wel wat andere klusjes bij.

nl_NLNederlands
Chat openen
Hallo hoe kan ik je van dienst zijn?

Met een zonnige groet Esmeralda namens HureninMakkum.nl