Samen sterk

chalet-gestrand-interieur-sfeerbeeld

Samen sterk

Laatste update 1 juni 2020 – We verhuren weer volop, met in acht name van de schoonmaakvoorschriften volgens de RIVM. Wij zijn ontzettend blij al onze gasten weer te mogen en kunnen verwelkomen. Op naar een mooi verhuurseizoen met blije gasten. Wij zullen er alles aan doen om dit voor onze gasten zo veilig mogelijk te houden. Dan willen wij alleen nog zeggen “Samen sterk, samen gezond.

Update 6 mei 2020 – We gaan weer verhuren volgens de COVID-19 regels. Al onze gasten zijn weer welkom vanaf maandag 4 mei 2020. Hier zijn wij ontzettend blij mee en wij hopen jullie ook. Wat betreft de regels waaraan wij ons houden, die vind je onder andere in onze informatiemap in ons chalet.

22 april 2020 – Sinds 2017 zijn wij er voor jullie, onze trouwe gasten, en ook in deze tijd. Hoelang deze pandemie duurt weet niemand, maar wat we wel weten is dat we deze tijd samen door kunnen komen. Pas dus goed op elkaar en blijf gezond: samen sterk!

Corona virus

Op dit moment gaan wij er vanuit dat alle reserveringen tot en met 3 mei 2020 niet door kunnen gaan in verband met het Corona virus en dus geannuleerd kunnen worden, of wat wij natuurlijk liever hebben, verschoven worden naar een later moment dit jaar.

Wat te doen

Het verzetten van je vakantie kan door middel van een e-mail aan ons, wij komen hier dan zo snel mogelijk op terug en zorgen dat je vakantie wordt verschoven, of dat je een bevestiging van ons krijgt waarmee je bijvoorbeeld volgend jaar van je vakantie bij ons kunt genieten.

Meer informatie?

Wanneer je meer informatie wenst, neem dan gerust contact met ons op. Voor nu willen wij afsluiten met: Pas goed op elkaar en blijf gezond: samen sterk!

Met een zonnige groet Koen, Sven, Ivan en Esmeralda

nl_NLNederlands
Chat openen
Hallo hoe kan ik je van dienst zijn?

Met een zonnige groet Esmeralda namens HureninMakkum.nl