Het water aansluiten

Het water aansluiten

Na een lange en toch wel wat druilerig en donkere winterperiode, zijn wij wel weer toe aan een heerlijk licht en zonnig voorjaar en zomer. Wat zeg je. Jij ook wel denk ik? Wij zijn dan momenteel ook druk bezig met het weer verhuur klaar maken van ons chalet V6 Gestrand op recreatiepark “De Holle Poarte” te Makkum. Daarvoor moesten wij natuurlijk allereerst het water aansluiten. Tijdens de winter sluiten wij dit altijd af, om bevriezing of erger te voorkomen. Dit hebben wij een aantal jaren terug meegemaakt en gelukkig waren wij er redelijk op tijd bij. Daarvan hebben wij ook weer geleerd denk ik dan maar.

Heerlijk geurend sopje

Nadat het water dus weer was aangesloten konden wij het chalet even lekker onder handen nemen. Alles controleren, luchten, schoonmaken en weer op zijn plek zetten of leggen. Daar hoort natuurlijk een heerlijk geurend sopje bij, zoals op de onderstaande foto.

water-aansluiten-chalet-v6-gestrand-makkum-verhuur-seizoen-2023

Interieur van het chalet

Deze dag richten wij ons op het interieur van het chalet en alle inventaris. Zo hebben wij een nieuwe koekenpan en alle dekbedden zijn weer vervangen voor heerlijke nieuwe frisse exemplaren. De volgende keer gaan wij lekker buiten bezig. Dan is de tuin met zijn terrassen en het tuinhuis aan de beurt. Van het snoeien van onze prachtige boom tot het plaatsen en schoonmaken van het roeibootje en de tuinstoelen en lounge set. Ook daar plaatsen wij later nog een leuk blog met voor en na foto’s van. Zo zijn jullie lieve gasten allemaal een beetje op de hoogte.

Vrije momenten verhuurkalender seizoen 2023

Kunnen wij je gelijk even op de hoogte brengen van de nog beschikbare momenten. Wie weet zit er nog een geluksmomentje voor je tussen. Wij verwelkomen je graag in ons heerlijke plekje.

Nog beschikbaar verhuurkalender seizoen 2023:

16 april tot 22 april

7 mei tot 22 mei

15 mei tot 19 mei

16 juni tot 21 juni

1 september tot 1 oktober

Kom jij binnenkort lekker genieten? Boek dan snel via de pagina Chalet boeken. Je bent van harte welkom.

nl_NLNederlands
Chat openen
Hallo hoe kan ik je van dienst zijn?

Met een zonnige groet Esmeralda namens HureninMakkum.nl