Nieuwe badkamer met meer comfort

Nieuwe badkamer met meer comfort

In de afgelopen winter heeft Koen ontzettend hard gewerkt om onze badkamer geheel te vernieuwen, waardoor wij nu een badkamer hebben met meer luxe.

Na het slopen en afvoeren van de oude badkamer, bleef er een leeg canvas over, waar wij onze ideeën volop in konden verwerken. De eisen die wij hadden was meer isolatie aanbrengen, een grotere en hogere doucheruimte en een hangend toilet. Na het verplaatsen van een wandje en het verhogen van het plafond bleek dat alle drie de eisen goed uit te voeren waren.

Het leukste van alles was natuurlijk het samen uitzoeken van de wand- en vloertegels, een inloopdouche met regendouche, het toilet, de wastafel met voldoende opbergruimte en de dingen die je nadat een badkamer klaar is, niet meer kunt zien.

Het bouwproces ging erg voorspoedig en was gelukkig voordat het seizoen weer los ging klaar voor gebruik. Wij zijn dan ook erg trots om jullie de foto’s te kunnen laten zien van onze nieuwe badkamer in chalet “Gestrand” te Makkum.

Kom jij binnenkort als onze gast van je vakantie genieten? Dan weet je nu dus al dat je ook heerlijk kunt genieten van onze badkamer met veel comfort. Wij zijn in ieder geval ontzettend trots op het eindresultaat van deze heerlijke badkamer.

Met een lieve en warme groet van Koen en Esmeralda

badkamer-chalet-gestrand-makkum-hureninmakkum
badkamer-chalet-v6-gestrand-makkum-hureninmakkum
badkamer-toilet-chalet-gestrand-makkum-hureninmakkum
badkamer-douche-chalet-v6-gestrand-makkum-hureninmakkum

nl_NLNederlands
Chat openen
Hallo hoe kan ik je van dienst zijn?

Met een zonnige groet Esmeralda namens HureninMakkum.nl