Vissen tijdens je verblijf in chalet Gestrand

vissen-chalet-v6-gestrand-makkum

Hoe leuk is het om tijdens je verblijf in chalet V6 Gestrand even rustgevend vanaf de vissteiger of vanuit de tuin een hengeltje uit te werpen en even te gaan vissen. Er waren altijd al wel vissen in het water, maar de laatste jaren kwam er erg veel waterplanten in het water, die het vis- en vaarwater geheel overwoekerden.

In het najaar van 2023 heeft Camping de Holle Poarte een viskwekerij allerlei vissen uit laten zetten in het water om de waterkwaliteit te verbeteren. Maar daarnaast is het natuurlijk ook voor de liefhebbers van de hengelsport een mooie toevoeging.

De vissen die er uitgezet zijn, zijn spiegelkarpers, graskarpers en schubkarpers. Hopelijk hebben de vissers hierdoor meer te vissen en kunnen zij ze daarna weer terug zetten en blijft het water in de toekomst waterplant vrij.

Let op: Op de Holle Poarte is wel een visreglement van toepassing, zodat de vissen met respect behandeld worden. Wil je daar als gast van ons meer over weten, informeer dan even bij de receptie van De Holle Poarte.

nl_NLNederlands
Chat openen
Hallo hoe kan ik je van dienst zijn?

Met een zonnige groet Esmeralda namens HureninMakkum.nl