Kentekenherkenningssysteem

kenteken-doorgeven-slagboom-hollepoarte-hureninmakkum

Kenteken huurders nodig voor kentekenherkenningssysteem

Wij hebben in 2022 van alle huurders de kentekens van de auto’s nodig, dit in verband met het invoeren van een kentekenherkenningssysteem bij de slagbomen door Recreatiepark De Holle Poarte. Het is mogelijk dat er per boeking twee of zelfs drie kentekens worden doorgegeven, maar er mag wel maar 1 auto per chalet tegelijk het park op.

 

slagboom-herkennings-systeem-holle-poarte-hureninmakkum

Kenteken doorgeven bij reservering

De kentekens worden geactiveerd bij incheck en gedeactiveerd bij de uitcheck aan de receptiebalie. In verband met een juiste aankomstvoorbereiding willen we het kenteken graag vooraf van onze gasten noteren, vandaar dat je dit nu bij je reservering al in kunt voeren op onze site. Zo kunnen wij het samen met je gegevens en het aantal personen doorgeven aan de receptie. Dan kunnen zij dit in hun systeem zetten, en hoeft dat niet meer bij aankomst. Zo kunnen wij lange wachtrijen voorkomen bij de receptie.

kentekenherkenning-toegang-chalet-v6-gestrand

Kentekenherkenning vele voordelen

De kentekenherkenning heeft vele voordelen. Een mogelijk nadeel voor de verhuur van ons chalet is wellicht, dat de huurders niet naar de receptie hoeven om de waarborgsom op het slagboompasje retour te krijgen. Hierdoor zou het kunnen zijn dat, zonder deze stimulans, er mogelijk een gast vergeet de sleutel in te leveren. Wij schatten in dat dit niet vaak zal gebeuren, maar willen jullie als onze (toekomstige) gasten er wel vooraf op wijzen.

Persoonlijk denken wij dat dit weer een mooie aanvulling is op het relaxed en zorgeloos van je vakantie te kunnen genieten in ons chalet V6 Gestrand te Makkum.

 

nl_NLNederlands
Chat openen
Hallo hoe kan ik je van dienst zijn?

Met een zonnige groet Esmeralda namens HureninMakkum.nl