Boomschommel nieuwe aanwinst in tuin Gestrand

chalet-gestrand-makkum-boomschommel-genieten-plezier

chalet-gestrand-makkum-boomschommel-genieten-plezier

Stevige boom voor boomschommel

Als klein meisje wilde ik vroeger graag altijd al een boomhut of boomschommel. Helaas hebben wij dat vroeger nooit gehad, aangezien je voor een boomhut of boomschommel wel een grote stevige boom nodig hebt en helaas waren die in de tuinen waar ik gewoond heb nooit voor handen.

Kinderdroom wordt werkelijkheid

Nu hebben wij zelf thuis een riante grote tuin, maar ook daar hebben wij tot nu toe geen boomhut of boomschommel. Nu zijn onze jongens Sven en Ivan op het moment van schrijven 10 en 5 jaar en verwacht ik dat in de toekomst zij dit project nog wel eens gaan waarmaken. Maar gelukkig konden wij mijn kinderdroom in Makkum in de tuin van ons chalet “V6 Gestrand” wel waar maken.

Onze nieuwe aanwinst een boomschommel. #voeljejong #vrijheid. HureninMakkum.nl.

Geplaatst door HureninMakkum.nl op Woensdag 15 augustus 2018

Kinderen groot plezier

Het is dan ook zo leuk te zien dat onze kinderen, maar ook die van onze gasten een groot plezier beleven met onze boomschommel. En denk maar niet, dat ik er nu niet gebruik van maak, want ook ik heb de boomschommel natuurlijk even getest. En ja daar zijn ook beelden van, maar die houden we toch maar even privé. ☺

Boomschommel groot succes!

De boomschommel hangt ondertussen al een week of 6 en blijkt nu al een groot succes. Onze jeugdige gasten maken er veel gebruik van. Wij hopen dan ook, dat dit voor onze toekomstige gasten ook een leuk extra item is, om ja te zeggen en ons chalet “V6 Gestrand” snel te boeken.

 

 

nl_NLNederlands
Chat openen
Hallo hoe kan ik je van dienst zijn?

Met een zonnige groet Esmeralda namens HureninMakkum.nl