Klusjes en vervangen inventaris

2021 weer fris en netjes beginnen

Aan het eind van het verhuurseizoen van 2020 hebben wij een lijstje gemaakt van de inventaris die vervangen moest worden en welke klusjes er gedaan moesten om het volgende verhuurseizoen van 2021 weer fris en netjes in te kunnen gaan.

Het bleek dat in de kamer en de master bedroom alle muren wel een likje saus mochten hebben en alle plinten en een paar kozijnen wel een likje verf. Wij hebben er voor gekozen alles weer lekker licht en wit te maken, met de verf van Flexa Strak in de lak Hoogglans wit en de saus in de kleur stralend wit.

Wat kan een mens daar blij van worden, dat alles weer netjes en fris is. Heerlijk.

saus-en-verf-werk-chalet-v6-gestrand

Vervangen van inventaris

Wat betreft het vervangen van de inventaris dan is lijkt ons, het vervangen van de boxspring matrassen en de topmatras wel de grootste aanpassing. Wij slapen wanneer wij zelf ergens iets huren ook graag comfortabel en willen dit voor onze gasten natuurlijk ook. wij hebben dan ook gekozen voor wat luxere matrassen en topper van Swiss Sense. Zo zijn onze gasten na hun vakantie extra uitgerust, want aan het bed zal het nu niet meer kunnen liggen. ☺

Dan vraag jij je misschien af, wat wij nog meer vervangen hebben? Hierbij een kort lijstje: de eettafel, koffiezetapparaat, waterkoker, kurkentrekker, scherpe snijmessen, bijzettafeltje, bijna alle luxaflex, douchekraan, plankje voor flessen in douchegedeelte, bestekbak en nog meer kleine artikelen.

Grote schoonmaak chalet V6 Gestrand

Wat wij elk jaar vlak voor het begin van het verhuurseizoen doen, is een grote schoonmaak in het chalet en tuinhuis, het poetsen van het bootje en de tuinmeubelen, het schrobben van de bestrating en het bijsnoeien van onze prachtige boom met boomschommel.

Wij zijn eigenlijk wel weer klaar voor het verhuurseizoen van 2021, hopelijk hebben jullie er dit jaar ook weer zin in, wij in ieder geval wel. Wij ontvangen jullie graag in ons heerlijke chalet aan het water.☺

nl_NLNederlands
Chat openen
Hallo hoe kan ik je van dienst zijn?

Met een zonnige groet Esmeralda namens HureninMakkum.nl