Verhuurseizoen 2020 vergeten we nooit meer

Verhuurseizoen 2020 vergeten wij nooit meer

Het verhuurseizoen 2020 vergeten wij en onze gasten waarschijnlijk nooit meer. De start van het seizoen begon in verband met het corona virus pas in mei van 2020, maar wat zijn wij dankbaar voor alle lieve mensen die dit jaar onze gasten waren. De berichten in ons papieren gastenboek dat in het chalet ligt, de reviews op de site en de digitale reacties via de e-mail doen ons zo goed. Ontzettend bedankt voor jullie reserveringen en vertrouwen in ons heerlijke plekje aan het water in Makkum.

 

We zijn nu alweer druk in de voorbereiding voor het verhuurseizoen van 2021. De eerste reserveringen staan al in de kalender. Waar wij natuurlijk erg trots op zijn.

 

Wat het jaar 2021 ons qua corona maatregelen gaat brengen is op het moment van schrijven van dit blog nog een grote vraag. Wij hopen jullie hier later meer nieuws over te kunnen melden. Op dit moment gaan wij er vanuit dat wij mogen en kunnen verhuren en dat een ieder weer kan genieten van een welverdiende vakantie in ons chalet V6 Gestrand.

huren-in-makkum-chalet-v6-gestrand-gastenboek

 

#chaletv6 #chaletgestrand #hureninmakkum #verhuur2021 #chaletverhuur #gastenboek #gastenverblijf #gasten #makkum #chaletaanhetwater #ijsselmeer #ijsselmeerstrand #6pchalet #freewifi #roeibootje #bedankt

nl_NLNederlands
Chat openen
Hallo hoe kan ik je van dienst zijn?

Met een zonnige groet Esmeralda namens HureninMakkum.nl