Gratis stabiele WIFI voor onze gasten

wifi-checken-hureninmakkum.nl

stabiele-wifi-gratis-gasten-hureninmakkum.nl

Geen stabiele WIFI

Zoals jullie weten is de WIFI van De Holle Poarte niet altijd stabiel. Naar aanleiding van het feit dat onze gasten hier regelmatig iets over vermelden in ons gastenboek, hebben wij verder uitgezocht hoe wij de WIFI voor onze gasten zelf kunnen verzorgen.

Uitzoeken zelf WIFI installeren.

Door het uitzoeken van wat de mogelijkheden zijn betreffende stabiele WIFI,  is er een conclusie uitgekomen, om zelf een stabiele WIFI voorziening voor onze gasten te installeren.

Zelf WIFI getest deze zomer

Wij hebben de WIFI tijdens ons verblijf deze zomer volop getest en hij is 100% goed bevonden. Er is nu gelukkig stabiele WIFI in ons chalet “V6 Gestrand“. Hiermee hebben wij weer aan een vraag van onze gasten kunnen voldoen!

Gasten zijn zeer tevreden over WIFI

Na het testen van de WIFI zijn wij bij het schrijven van dit blog item een maand verder. Meerdere gasten hebben het getest en de gasten die wij gesproken hebben zijn zeer tevreden over de WIFI. De opmerkingen die wij van onze gasten krijgen zijn: Heel stabiele WIFI, goede snelheid, nooit uitgevallen, makkelijk aan te melden.

Dus kortom tot nu toe zijn wij, en zo te horen en lezen onze gasten ook,  zeer blij met deze nieuwe aanwinst in ons chalet.

nl_NLNederlands
Chat openen
Hallo hoe kan ik je van dienst zijn?

Met een zonnige groet Esmeralda namens HureninMakkum.nl