Fotoshoot door fotograaf Arjen Huitenga

fotoshoot-gemaakt-door-fotograaf-arjen-huitenga-chalet-gestrand-makkum

Fotograaf Arjen Huitenga maakt fotoshoot

Onlangs is fotograaf Arjen Huitenga van Arjen Huitenga fotografie bij ons langs geweest om een mooie professionele fotoshoot te maken van ons chalet “V6 Gestrand” op Makkum.

Tijdens deze shoot zijn er foto’s van het interieur maar ook van de tuin, het tuinhuis, de situatie aan het water en meer gemaakt.

Fotoshoot geeft sfeer van chalet goed weer

De foto’s geven naar onze mening heel goed weer hoe het chalet er uit ziet, welke sfeer er in het chalet maar ook er buiten heerst en bovendien dat men er goed kan vertoeven voor een aantal relaxte dagen of wellicht weken.

Foto’s worden aan fotogalerij toegevoegd

Binnenkort willen wij de gehele fotoshoot aan onze fotogalerij toevoegen, zodat jullie als (toekomstige) gast van ons chalet “V6 Gestrand” voor aankomst al een goed beeld kunnen vormen van het chalet.

Perfecte omstandigheden tijdens de shoot

Tijdens de fotoshoot troffen we het ontzettend met het weer. Super mooie blauwe luchten, de zon die niet meer op zijn felst was en het was toevallig een moment waarop het chalet even niet verhuurd was voor een paar uren. Kortom perfecte omstandigheden voor een mooie shoot.

 

Het “Gestrandvirus”

Natuurlijk hopen wij dat jullie net zoals ons kunnen genieten van de foto’s en daardoor ook het “Gestrandvirus” onder de leden krijgen. ☺

Graag horen wij dan ook wat jullie reacties zijn op de foto’s. Wij zijn er in ieder geval trots op!

 

nl_NLNederlands
Chat openen
Hallo hoe kan ik je van dienst zijn?

Met een zonnige groet Esmeralda namens HureninMakkum.nl