Nieuwe tuin wordt een plaatje

huren-in-makkum-heerlijk-uitzicht

Grote lijnen nieuwe tuin zijn een feit

Zoals jullie weten zijn wij druk met de aanleg van de nieuwe tuin. We hebben eigenlijk alles verwijderd op de mooie grote boom op de hoek na natuurlijk. Maar de grote lijnen van de nieuwe tuin zijn gelukkig een feit. Op nog kleine dingen na, zoals het zaaien van nieuw gras en het maken van grote plantenbakken na wordt het totaal plaatje echt heel mooi.

huren-in-makkum-heerlijk-uitzicht

Voorbereiding aanleg vergt veel tijd

Je wil niet weten wat je allemaal moet doen om een mooie tuin te krijgen, eerst moest alles verwijderd en gesloopt worden, wat alleen al twee weken tijd heeft gekost. De oude vlonders moesten gedemonteerd worden en afgevoerd, het oude hokje wat nog net niet uit zich zelf omviel moest afgevoerd worden. Hier zat zelfs nog een asbest dak op, dus dat was een heel secuur werk, wat ook nog eens met veiligheid en het milieu te maken had.

chalet-v6-plaatsen-schutting-terras-aan-water

 

Aanleg staat of breekt met het weer

Voordat we konden beginnen met het aanleggen van de nieuwe tuin, waren we dus al menig week bezig. Waar we ook achter gekomen zijn, is dat de aanleg staat of breekt met het weer. Zo hebben wij in het najaar van 2017 veel regen gehad en in december zelfs sneeuw. Begin maart 2018 heeft het zo hard gevroren dat we zelfs weer in het chalet aan het werk moesten, in verband met bevriezing van sommige leidingen. Gelukkig heeft Koen dit allemaal weten op te lossen en konden we na een week weer verder in de tuin. We hoopten dan ook dat we voor het seizoen alles nog klaar konden hebben en daar werkten we ook hard aan. Gelukkig is dat op een deel  na toch goed gelukt. Want halverwege maart kwamen onze eerste huurders al van dit seizoen.

chalet-v6-gestrand-huren-makkum-plaatsen-hok

Wat je al niet nodig bent!

Wat we je nu kunnen vertellen is dat de tuin, bestrating en het nieuwe tuinhuis mooi worden en dat je er straks lekker van je vakantie kunt gaan genieten. Zo is er 120m2 bestrating gelegd, dit waren  19 pallets met stenen, is er meer dan 30 kuub zand gebruikt, hebben we met man en macht (lees shovel) alles over het campingterrein naar het chalet moeten vervoeren, hebben we 5 ritten met een tandemasser vol puin afgevoerd naar de stort, zijn er 6 blikken verf voor de schutting gebruikt, en ga zo maar door.

chalet-v6-huren-makkum-uitzicht-water-aanleg-tuin

Wij zijn super trots!

Hierbij al even wat foto’s van de laatste tijd. Binnenkort volgen de foto’s die het mooie totaalbeeld van de aanleg van de bestrating, de tuin, het tuinhuis en de rest laten zien. We zijn natuurlijk super trots op het bijna eindresultaat en hopen samen met jullie hier deze zomer, maar ook in de toekomst heerlijk te kunnen genieten.

chalet-v6-gestrand-huren-makkum-terras-aan-water

nl_NLNederlands
Chat openen
Hallo hoe kan ik je van dienst zijn?

Met een zonnige groet Esmeralda namens HureninMakkum.nl