Recreatieprogramma 2019 bekend

recreatie-programma-2019-bekend-holle-poarte-chalet-v6-gestrand-huren

recreatie-programma-2019-bekend-holle-poarte-chalet-v6-gestrand-huren

Vakantie in ons chalet V6 Gestrand op recreatiepark De Holle Poarte plannen?

Ga je een vakantie in V6 Gestrand op het recreatiepark De Holle Poarte plannen? Dan kunnen wij je hierbij alvast vertellen dat het recreatieprogramma 2019 al beschikbaar is. Altijd fijn om te weten dat er een heel actief recreatieteam is. Ze organiseren allerlei leuke dingen voor jong en oud. Van leuk knutselen tot de druk bezochte bingoavonden. Bij aankomst op het park kun je bij de receptie ook altijd het dan geldende programma ophalen.

Recreatieprogramma 2019 voor iedereen

In de meivakantie, met Hemelvaart, met Pinksteren en in het hoogseizoen, is er een heel enthousiast recreatieteam op Camping de Holle Poarte aanwezig. Van s’ ochtends vroeg tot s’ avonds laat organiseert het recreatieteam leuke activiteiten. Niet alleen voor peuters, kleuters en jongeren, maar ook voor volwassenen. Kortom voor iedereen is er wel iets leuks tijdens je verblijf in ons chalet.

Ben je benieuwd naar het recreatieprogramma 2019 voor de periode dat jij in ons chalet verblijft? Door middel van de onderstaande link, kun je het gehele programma bekijken, van dag tot dag en van week tot week. Nu alvast voorpret voor de vakantie. Hoe leuk is dat?

Check hier het programma 2019.

nl_NLNederlands
Chat openen
Hallo hoe kan ik je van dienst zijn?

Met een zonnige groet Esmeralda namens HureninMakkum.nl