Eerste boekingen 2024 binnen…

chalet-gestrand-interieur-sfeerbeeld-welkom

Het is altijd wel weer heel fijn, wanneer de boekingen binnen lopen voor het nieuwe verhuurseizoen van ons chalet V6 Gestrand te Makkum. In dit geval het verhuurseizoen van het jaar 2024. Heb jij ook zin om heerlijk te genieten in ons chalet aan het Makkumer strand. Wacht dan niet te lang, want Vol = Vol.

Zo leuk om te zien dat er ook weer gasten van vorige jaren terug komen en ons chalet huren. Dat zegt in ons optiek genoeg toch? Een tevreden gast, die ons onthoud en graag terug komt en nogmaals van een vakantie bij ons wil genieten. Daar doen wij het zeker voor. Dat maakt ons super trots.

Op het moment van schrijven is het kerstvakantie 2023/2024. Uit ervaring weten wij dat men dan gaat zoeken op het internet naar hun volgende vakantie voor de zomerperiode. Dan komen ook vaak de meeste berichten binnen met allerlei vragen over het chalet, het Recreatiepark, de entertainment van het park en de omgeving. Deze beantwoorden wij altijd graag, hoe duidelijker en transparanter het is voor onze toekomstige gasten, des te beter, denken wij dan maar.

Mocht jij dit lezen en ook een vraag hebben, waar je graag snel antwoord op wenst te krijgen, stuur ons dan gerust een berichtje. Wij proberen je mail zo snel mogelijk te beantwoorden.

Graag tot binnenkort en wie weet mogen wij je in 2024 begroeten in ons chalet V6 Gestrand, met een zonnige groet Koen en Esmeralda

chalet-gestrand-interieur-sfeerbeeld-welkom

nl_NLNederlands
Chat openen
Hallo hoe kan ik je van dienst zijn?

Met een zonnige groet Esmeralda namens HureninMakkum.nl